SOL

Sitter ute på verandan i solen och dricker en latte med min väninna Isabelle, jättemysigt och leker lite på datorn, haha. Snart ska vi plugga matte och bli jättebra tills imorgon! :D

Visst får man sommarkänslor....

Söndag, nej tack.

Igår åkte vi hem till Albin med massa, det var trevligt. Sen hem till jacke! :) Nice. Sen blev det hemgång för mig och Sofia.

Idag har jag inte alls gjort mycket utan jag har bara tränat med Molly, och intalat mig ett nytt löfte! Som jag SKA hålla!

Nu målar jag naglarna, kul. Har inte så mycket att göra :/

Om jag fick önska mig en sak skulle det vara att alla ens jobbiga känslor skulle försvinna, tänk så underbart! för jag orkar inte med detta! så mycket onödig tid som jag lägger ner på att känna så här..... aja. thats life.

Michaela.

Milkshake

 - Just nu dricker jag en jättegod milkshake, mums! Kom precis hem, har vart i stan med Molly, hur soligt som helt så vi fikade på en brygga, det känns verkligen som sommar!

Härligt

Vaknade tidigt idag, jag och Molly, haha fick en chock när jag vaknade i soffan där jag och molly låg skavfötters, vi somnade tydligen igår under filmen med smink och allt! Så nu har jag ont i nacken!

Så himla härligt, vi har legat och solat massa och fick faktiskt lite färg :D Nu ska vi duscha sen kanske åka in till gamla stan och sitta vid vattent, så mysigt.

hm, vad händer ikväll?

Michaela

Fredag

Så skönt med Fredag, kom precis hem från matchen. Ska duscha och sen ska jag träffa Molly, och alla andra girls. Kasnek blir fest.

jag hatar verkligen en människa, åååå. skoja men verkligen helt störd! Jag orkar inte!

Michaela

M + M kväll

Torsdag och här sitter jag med Minna i mitt rum, vi pratar och läser massa tidningar. Har precis ätit god god tacos, haha det blev det ändå toss! :D

Min borsa är nu i USA, så avis på honom. Jag vill med! Han hälsar på sin kompis och spelar hockey, hoppas det går bra med hockeyn! :) fast det är allt tomt utan honom här hemma nu, men men han kommer ju hem snart.

Imorgon är det fredag, gud så skönt! Har match på kvällen, sen ska jag träffa Molly! Mys. Hoppas det händer lite kul ihelgen, annars dör jag av uttråkning!

Nu ska vi sätta på oss pyjamas och fixa lite, kanske en ansiktsmask? Minna sötnos, alltid lika kul att vara med dig! <3

God natt, Michaela.

Tisdag

Sitter i min säng och har kommit hem från skolan för ett tag sedan, känns att man inte är van att gå upp så här tidigt, kommer antagligen vara helt död ikväll efter träningen :/

Ska snart börja plugga, No och Engelska. Woho, yes.

Klockan 20.00 är det träning som gäller, ska faktiskt bli skönt efter alla kladdkakor detta lov! ;) Skoja.


Dom som längtar till sommarlovet lika mycket som jag så ska jag säga att det är BARA 30 SKOLDAGAR kvar, om man räknar bort april, Så sköönt! Tänk, sommar och sol! Helt underbart.

Michaela.


God morgon

Sista dagen på påsklovet, pest! Jag får ju ångest när jag bara tänker på att skolan börjar imorgon vilket innebär; prov, läxor och hemskt tidiga uppstigningar! Men men.

Igår var jag med Molly, kendra, issa och Minna, var i stan och åt libanesiskt, mums! Sen åkte jag och M och K hem till Molly och satt vid en sjö och hade mys och pratade!

Idag ska jag bara vara hemma tror jag och ta det lungt, hoppas det blir lite mer sol så jag kan sätta mig på altanen och sola lite! :)

Just det, jag har handbollsträning sen! Det får jag inte glömma!

Michaela.

Glad påsk

Imorse hade jag och Minna det hur skönt som helst! Vi satt ute på altanen och åt frukost och solade massa! Verkligen varmt och somrigt. :D

Sedan åkte minna vidare på påsklunch, jag åkte in till stan med Molly och kendra, jag köpte mina jeans (vita acne) och dom massa annat fint. Sedan fikade vi, mmh så god milkshake!

Hittils en lyckad dag, nu ska jag snart äta "påskmiddag" som blir grillat + grekisk sallad, sen ska jag träffa Molly och co igen!

Michaela.


vääntar

Tänk så tråkigt man kan ha det! jag är så uttråkad, men snart kommer Minna som tur är. Ska ner och titta på en deckare med pappa, han verkar ensam och dyster, haha.

Imorgon ska jag först fika med Storm och sen vara med Molly och Kendra :D Undra om jag inte ska köpa jeans också? Hoppas!

Aja. Michaela

Långfredag

Hemma från att ha varit med Minna och Molly i stan och fikat, haha stackars mig och Minna som behövde gå i hundrqa år för att sedan kunna åka till slussen, störd den där fula tanten var!! ´Hoppas du kom i tid iaf MInna., haha!

Nu lyssanr jag på massa bra musik, vad händer ikväll? Hm, jag vill hitta på något kul, väntar tills M är klar med sin middag bara!

Michaela.


Ska ha!

Ska ha!
- De här ska jag och Molly köpa, haha bästa! Med dessa händer det massa häftiga saker, skoja! Längtar tills man hittar dom i äffären vilket är snart!

Morgon

ligger i min varma säng, kan bara inte komma upp! Snart  kommer Minna, så jag måste gå ner snart och äta frukost och så.

Jag hatar det där jobbiga äckliga gymnasievalet, jag kan inte bestämma mig plus att det är en annan linje som jag kanske ska välja istället, vilken ska jag ta!? 

Idag är jag sugen på att gå på bio, vill se hemma bäst men hittar inte den på sf, kanske inte kommit ut ännu? aja, får se.

Michaela.

bäst

 Nu har jag precis kommit hem, träffade Minna i stan. Usch det var verkligen kallt, tur att jag inte tog min vårjacka. Köpte ett par jättesöta hängselshorts och en fin topp + en ny foundation :)

Nu har vi gäster, ska nog gå ner och vara lite social, haha. Sen ska jag träffa Minna igen, hm vad ska vi hitta på?



bäst - Det blev den här, eftersom den är bäst!

Yes.

Woho, jag kom in på alla mina val! Nu är det bara och välja, det svåraste av allt! OHNO!


Hjälp

shit, idag kan man gå in och titta vilket gymnasium man kom på, måste göra det nu. Men det störiga är att jag inte vet om jag vill börja där ens :/ aja får byta så fall, eller vad tycker du Minna? haha.

Så gott

Så gott-  Så god! Vill ha den nu!


O.C + ben och jerry

Ikväll har det varit en M och S kväll.  Vi kunde inte hålla oss utan gick ner och köpte oss massa gott, det blev ben & jerry glass och massa gott godis. Sen var det my name is earl , O.C och till sist sex and the city, typ dom bästa pogrammen. Nu är pausen slut och jag ska fortsätta titta.

mmh, älskar den glassen.

Michaela.

DH

Nu är det DH, sista avsnittet, spännande. Sitter i sängen med datorn i knät och småpratar lite med mamma. Idag är jag verkligen seg, usch hatar att vara det. Men det är ju däför det är bra att det är lov.

Ska nog ta ett bad, sen städa mitt rum eftersom det var ett tag sen jag var hemma. Oj va rolig den min kväll ser ut. Haha.

Imorgon ska jag vara med S, vi ska sitta ute i solen och dricka smoothie och sen fixa en sak, haha. Hope it works!

God natt.

Michaela.



DH

Nu är det DH, sista avsnittet, spännande. Sitter i sängen med datorn i knät och småpratar lite med mamma. Idag är jag verkligen seg, usch hatar att vara det. Men det är ju däför det är bra att det är lov.

Ska nog ta ett bad, sen städa mitt rum eftersom det var ett tag sen jag var hemma. Oj va rolig den min kväll ser ut. Haha.

Imorgon ska jag vara med S, vi ska sitta ute i solen och dricka smoothie och sen fixa en sak, haha. Hope it works!

God natt.

Michaela.



Myskväll

Igår var vi istan med Jacke kim och co. Sedan pkte jag och Isabelle och fikade med Storm. Sedan lurades vi med att gå på Allians sthlm, fasst det var kul! Fast aj vad jag hade ont i mina fötter efter alla moves. Sedan sov vi hos Isabelle! säger bara en sak, den killen är sååå het!

Idag har jag varit så trött, men lyckades ta mig till träningen, sen nu ska jag hoppa in i duschen sen ska det bli enm riktigt slappkväll hemma hos Isabelle. Mys! filmen och godiset blir en extra mysfaktor! Hahaah skoja.

Ojoj, nu har jag brottom. Ska ringa M.

Michaela.

Tiger lou

Sitter i mitt rum och lyssanr på massa bra Tiger lou låtar plus massa andra bra, så bra.

Varit med Molly. Alltid lika trevligt! Är så himla tråkigt att hon ska åka iväg imorgon! :( Men vi ses på torsdag då vi ska äta den otroligt goda korven med det där lilla extra, hahah :D

Var inne och letade efter en klänning, och jag hittad en hur fin som helst! Ska in imorgon igen, den var svart och så var det en svart sidenrosett i midjan, så söt! Love it, vill ha den nu! Den fanns även i prickigt som också var jättefint, får checka in dom lite mer! Molly hittade en jättefin klänning, som jag ska in och köpa till henne imorgon :)

Ikväll så vet jag inte vad som ska häner actually, Isabelle och Sofia kommer hit lite senare + Minna. Kanske fest? men är inte så sugen idag, är mer sugen på en filmkväll! Ska kanske träffa Rasmus och molly också!

Nu ska jag sätta på en ny låt.

Michaela.


Frukost

Nu har vi precis vaknat om jag pch Minna ska ner och ta oss en god frukost! Igår var det fest, haha! Mm på den hände det mycket! Minna din gullunge!

Snart ska jag träffa Molly, eftersomm hon ska åka imorgon och det kommer jag aldirg klara av, nästan hela påsklovet utan henne, OH NO! :(

Igår fick jag lite nytt, massa sidenband, toppar och undies!

Ska ta en härlig dusch sen, och göra mig lite vårfin!

Just det, det är PÅSKLOV. Så härligt! Jag och minna har bestämmt att vi ska umgås mycket, Fun!

Michaela.


Hos mickis

Nu sitter Mickis och minna och läser några tidningar och gapar åt gustav som gör ett försök att sjunga men det går som ni alla vet åt skogen. Själv sitter jag här och är rädd typ.


Ice age 2

Kom precis hem till issa efter ha vart inne i stan och tittat på Ice age 2, hur bra som helst! :D Bästa! Haha. Usch, satt brevid två helt överdrivna människor, dom satt och grät och skrattade hur högt som helt och var helt konstiga, och dom var vuxna. Haha.

Nu ska vi snart äta och sen ska vi tiotta på Sofies mode.

Michaela.

Onsdags mys med Molly.

Idag har jag spenderat dagen med Molly, vi har först varit och ätit thai sen åkte vi och tränade!
Nu är vi hemma hos mig och har haft mys och ätit glass :) A lot off talking to! Gullunge! Nu ska vi borsta våra tänder och sen, hmm ja vi får se!

God natt. Michaela.

God natt

Nu ska jag krypa ner i sängen. Man kan ju säga att det här har varit en underlig dag, visst Isabelle? Ibland så blir saker och ting fel och alla blir liksom drabbade!

Bolle, vi hörs imorgon bitti! Älsakr dig!

Michaela.

Ny vecka

Måndag, allt är som vanligt. Ska precis springa ner för att åka till träningen. Har pluggat, inte så kul.

Ojoj, nu har jag brottom.

Michaela.

Cola och mys.

Molly är här, vi har sovit längee och har ätit god frukost och tittat på film, det kallat jag söndagsmys. Nu ska vi iväg och träna men just för tiullfället dricker vi cola eftersom vi fick ett sånt sug!

Ojoj, nuy måste jag packa.

Michaela.


Soligt

Nu sitter jag i mitt rum, har precis varit ute med min hund och det är jättehärligt ute, får åter igen vårkänslor! Yes!

Nu håller jag på att fixa iordning mig, ska snart in till stan med Molly, jag ka köpa lite nytt :) Molly med i think. Så mysigt att gå i stan när det är sånt här väder, fast det kommer nog vara väldigt mycket folk.

Igår sov Minna här, vi hade jättemysigt. Vi vcar väldigt trötta bara, haha. Men det kan vara skönt att bara vara hemma nån dag också :) Bästa var ändå att bara få vara med Minna, en helt underbar vän!

Outfit: Eftersom jag inte har något att göra tänkte jag bestämma mig vad jag ska ha på mig och det blir nog; en blårandig tröja, guldkedja, sidenband i håret + ljusa jeans. Undrar om jag ska ha mina vårskor? Hmm.

Ikväll  blir det middag d¨å vi ska fira Jacke eftersom han fyllt år :D

Michaela.