Vinrött

Vinrött-  Detta kommer snart sitta på mina naglar. Vinrött lack från estee lauder. Ganska sött.


Desperate housewives

Snart börjar det. Har vart i stan idag med M och S, vi fikade och åt varsin god macka i gallerian. Sedan traskade vi vidare till Replay för att titta om jag hittade några jeans. Som tur var hittade jag några. inte några nyinkommna men men. Det är sådana som Isabelle hade förr men lämnade tillbaka. Hittade inga andra som var snygga och var tvungen att köpa ett par nya.

Har precis bakat en god chokladkaka, väldigt god. Sitter nu med en bit i handen, varm och go!

Men nu ska jag gå och måla mina naglar vinröda, sen blir det Tv:en resten av kvällen!

Ciao my bella's.

Misha

Misha

- Bara 19 år men ändå så framgångsrik. Väldigt fina kläder och en grym skådespelare. Jag skulle verkligen inte tacka nej till att byta liv med henne ett tag.


O.C

O.C

- Absolut det bästa programmet. Start imorgon, då jag kommer sitta spänd framför Tv:en med en stor popcornskål! Ett bonus med serien är alla snygga kläder och människor, väldigt bra skådespelare! 


At Sofias house

Hemma hos sofia nu på rasten. Har väldigt lång lunch idag så vi bestämmde oss för att gå hem till S och äta lite gott!

Snart ska vi tillbaka till skolan. kul kul.

Men först ska vi blogga lite.

Ciao my bella's.

Ny vecka, kul!

En ny vecka har kommit! Inte världens roligaste, väldigt mycket plugg den här veckan! pjjuu får se om man orkar! Nu är jag hemma hos I, vi har precis tagit något att äta och snart ska vi slå oss ner och göra svenskan, snart nationella proven!

I rummet brevid mig sitter en snygg new zeelandare, haha! Isabelle har riktigt tur den här veckan!

Men nu ska jag vara lite social mot I igen. Just det, ska inte glömma att säga att snart kommer min blogg bli lite roligare. Har liksom aldrig tid att fixa den. 

Ciao my bella's.


Söndag

Sitter i fotöljen i vardagsrummet med datorn i famnen. Är lite seg idag, vet inte varfö eftersom vi gick och la oss tidigt. Har match snart, möter skånela, hoppas det kommer gå bra. Ska nog ta en dusch snart och fixa lite. När jag kommer måste jag plugga lite svenska, eftersom vi har nationella prov snart.

Molly åkte precis, kul igår :)

Nu ska jag upp och ringa till I.

Tjao my bella's.


Haha

Haha Jag och Molly. Alltid lika kul med dig!


Jeansen

Jeansen Här är mina nya jeans, är lite osäker med färgen och så. Vet inte om jag ska behålla dom? Det jag fastnade på var bakfickorna med de söta rosa sömmarna, vårigt. Tips, ska jag behålla dom? Hmm.

Filmkväll + thai

                                           Hjärtat
Molly in my room. Har för sig något framför datorn. Du gör mig så glad! love you.



Molly

Nu sitter M här med mig. Vi har hyrt en thriller och ska snart laga thai. Idabestämmde vi oss för att slappa lite. Kanske inte världens roligaste lördags kväll men mysigaste <3  haha och nej toss, jag är inte som förr haha. elelr har aldrig varit så!

Just det, glömt och säga att nu är det bestämmt att vi ska åka till kroatien i sommar med kusinerna. Ska bli så himla kul. Längar redan, hoppas deft är fint men har hört att det ska vara det iaf. sommar sommar. 

Tjao my bella's.  


Söta

Söta  Dessa espadrillos tycker jag är väldigt söta i sommar och vår. Fint med en kjol eller til vanliga jeans. Åh, längtar så till sommaren.


Mörkt

Redan mörkt där ute. Sitter hemma hos mig nu med I. Idag blir det nog en mysdag, ska hyra film med flickorna och äta lite thaimat. Issa är lite nere och lutar sig mot min axel´, men snart är hon glad igen. Hon ska ta en dusch och blir lite fräschare.

Ska gå nu.

tjao my bella's

Lördag

Nu sitter jag hemma hos issa. vi har ätit tacos och tittat på film med m och R. igår var jag och issa i stan efter skolan och shoppade och fikade. Jag köpte replayjeans, som passar nu till våren, en tröja med puffärmar, jättesöt. issa köpte ett halsband och ett armband + ett brett skärp till midian! Fint. Nu står Issa och Rickard och flätar mitt hår, blir det fint? Njaa.

Nu ska jag hem till mig, papa kmr och hämatr oss, sen kommer Molly också!

Pusspuss.

Tjao my bella's.


Mysigt.

Kom precis hem från school. Fick precis ett samtal av Minna, hon ringde helt stressad och frågade om hon kunde komma hem till mig för hon hade glömt nycklarna, baad! Men nu ringer hon på dörren!

Nu är hon i mitt rum, vräker i sig min toblerone, men snart ska jag ta ett bad och gotta mig. Läsa nya veckorevyn, och elle osm jag inte hunnit läsa klart än!

Kanska thaimat ikväll?

Tjao my bella's.

Hemma

Kom hem för en stund sen från lkungsberget! hur kul som helst, Älskar att åka skidor, spec med er girls. Haha gid va jag skrattade dagen lång, spec när minna gjorde bort sig i backen! så fort jag tänker på det börjar jag skratta! Ramlada av liften också för att M och I inte kunde ta imot den! Pinsaamt!

Har precis ätit, ska göra spanska läxan nu. Sen top model, den här är mycket bättre än sveriges! Sen ska jag sova länga, så trött efter idag. Skulle vara skönt och vbara hemma imorgon men nej det kan man väl inte i guess. Har lite ont i halsen, men jag klarar mig om det inte blir värre över natten!

Ska gå nu!

Tack flickor för idag! <3 och ni andra!

Tjao my bella's

?

Idag är jag pockså tröttt, kunde inte somna igår! Rolig jag verkar vara nä rmanb läser mina sista blogginlägg! haha. Men jag ska bli piggare'!

Idag ska jag fixa massa saker, skidor, och skidklä'der och lite läxor och så. Och just det matsäck; ska nog köpa lite gott och ha något som jag kan ha som frukost. Jag och I ska ta med oss varsin termu med choklad och sitta i backen och ha mys, med andra också såklart.  Just det kanske inte sagt att jag ska till kuingsbergetr med skolan och åka skidor! ska vli jätytekul, så himla skidsugen nu!

Men igår sa issa att det var en deppig dag för alla, det stod typ i tdingen att man var trött och lite nere och vädret var dåligt för alla. Stämde korekt! igår var inte så värst kul!

Var på värmdö igår! Verkade väldigt bra i think!

Just nu är vissa saker lite jobbigt! men I och M får ge mig lite bra tips!
Ska gå nu, luktar mat, mm så hungrig!

Tjao my bella's.


Ny vecka

Måndag igen! MEn ändå ganska skön vecka! På onsdag åker vi till kungsberget med skolan, längtar ska bli så himla kul. Är så himla skidsugen nu! Imorgon är det skidhyrniung som gäller och köpa lite gott till bussen!

Idag har jag först var med I och S, vi åt pizza + chokladkaka och tittade på sämsta filmen och jag och I somnade, haha. Gud vad trött jag var idag, eller är. Somnade nästan i skolan! tur att jag inte är ensam iaf, eller hur I ?

Har typ inte haft någon tid över så jag har inte hunnit måla naglarna, helt fula nu! =/ orkar inte ikväll heller. Det får bli tills imorgon!

Imorgon blir det ;
Replay jeans
Blå tröja
brunt skärp
och så vidare. INte världens roligaste kläder om man säger, men funkar i skolan iaf.

Men nu ska jag gå och fixa lite. Ska bli roligare i bloggen, men har inte hunnit!

Tjao my bella's

Söndag

Sitter i mitt rum! Lite kallt är det allt! Så sitter insvept i en stor härlig filt! Igår var jag med Issa, minna, jacob, adam hemma hos Rasmus och tittade på film och så! Sen hem till issa och sov , så himla trångt! Kunde inte sova så mitt i natten gick jag och la mig i soffan! Sen blev det frukost med issas farfar, när dom andra låg och sov!

Minna var här precis, gjorde klart matten! Skönt!

Ikväll ska jag bara ta det lungt, så trött! Hyrt en film och köpt lite gott!

Isabelle, jag måste prata med dig! ring så fort du ser det här! The same as you last sunday! :(

Tjao my bella's

lördag

nu är det kväll och det är lördag. är hemma hos Isabelle. vi har haft mys och tagit ett bad och gjort oss lite fina! Gjort ögonen lite extra fina! :)

har precis gjort thaimat, kycklingspett med hemmalagad jordnötsås. Så snart är det dags att äta!

Idag har vi vart på nacka gymnasium, det verkade bra men inte kanske just det jag vill gå på. eller jag vet inte! Värmdö verkar också bra! Vi får se!

Ikväll ska vi nog på fest. Eller så ska vi spela singstar, I think!

men nu ska vi gå pch diskutera!

Tjao my bella's

FREDAG

Yes, äntligen fredag! Älsakr verkligen fredagar! Är så himla trött men iaf! Idag ska jag nog vara med Minna i think! vi sak nog ha en stopoor myskväll och hyra film! eller jag vill det iaf! orkar inte gå på nån fest ikväll! :P
Men idag har jag bart och ätit thai, mums mums!

men nu ska jag hämta sofia, hon är där nere och typ sover =/ haha!

Tjao my bella's

Torsdag

Ojoj, vad jag harf vart dålig på att skriva i bloggen den här veckan! :S
Men nu ska jag vara duktig igen!

Idag har jag varit i stan och vart på ett öppethus till enskilda gymnasíum med issa sofia och kim, verkligen inget för mig! lite litet och väldigt strängt! fast det är väl bara så det låter! :P pinsamt när vi gick ut från salen ochalla tittade argt! haha. Sen gick vi till 7-eleven och jag köpte massa gott godis och en latte! och dom andra, ja vet inte! sen kom julia och vi åkte hem! ojoj, vad jag skrattade! :)

har precis fått reda på en tråkig tråkig tråkig nyet! usch va tråkigt! :(

Har tagit ett skönt bad eftrét vandringen i stan, så kallt om fötterna. Nu sitter jag i myskläder och ska snart gå och lägga mig är så trött!

Imorgon har jag träning till 22.00, hmm :S Så himla sjuk tid! på en fredag och så sent? ibland tror dom man inte har något liv överhuvudtaget! :S men men, får ha kul resten av helgen, ska kanske träffa J på lördagen?

Tjao my bella's

Ny vecka

Nu är det måndag vilket innebär en ny lång skolvecka, haha! älskar helgerna då jag kan sova ut! Har blivit en riktigt sömntuta, men bara för tillfället! Hoppas jag! Det är inte så kul att sova för lämnge när hela dagen är förstörd!

Har precis kommit hem från träningen, skönt och sprionga av sig lite och fått bort mass fett! haha skoja! Ne men lite stolt är man iaf!

snart är det lov, eller inte så nära är det kanske inte, men jag längtar till Ramus! :)

Ska ta en dusch nu!

Tjao my bella's

Sunday

Vakande klockan två idag, segt men vi var väldigt trötta. Idag skulle jag tvart med issa men hon är trött, molly ska va med calle! :) hon är såååå kär! haha.

Nu ska jag vara social mot molly!

Tjao my bella's


Lördag

Imorse när jag vaknade hade jag jätteont i halsen och var snuvig så jag var tvungen att ringa min tränare och säga att jagitne kunde vara med på matchen, tråkigt var faktiskt sugen! men som tur är så har nästan allt onda gått bort, det brukar ju varea mest på morgonen!

Nu är molly här, mysigt! Viska till E sen.

Ikväll blir det massa thaimat och massa mys!

Jag och M lyssnar på musik och tittar i nya la redout katalogen, har sett lite fint jag ska beställa, ett par skor och den svarta bikinin jag har en bild på min blogg! :)

Tjao my bella's

Hungrig

Sitter och väntar tiills maten är klar! Så hungrig! Precis kommit ut från duschen! Skönt med en lång varmdusch! Ska träffa minna gustav och jacob sen. Kanske ska titta på film eller spela poker, haha! hoppas jag hinner bli lite piggare, är så trött! Tänk okm jag är helt tråkig, jaja!

Tjao my bella's

Attans

Jessica simpsons smink har kommit till sverige nu! Tråkigt, haha för då kommer alla köpa det! Fast det är ju inte mitt smink så klart, men det är ju roligt att ha något speciellt som inte så många andra har. hihi. Men snart så kommer jag ha ett fint puder i min sminkväska! Som luktar jättegott :)

Fredag

Äntligen fredag! Yes! Sitter i mitt rum med massa tända ljus och bara myser. Satt på mig mysdressen och lyssnar på otis redding på högsta volym och dricker Brämhults juice och lite chips! Är så trött idag, inte van vid skolan än tror jag.

Ikväll är jag hemma med mamma ensam, P och R är bortrestra över helgen.  Så jag och M ska ha mys och äta god mat, min favorit! Skagenröra med bakpotatis och lite smått och gott! :)

Kanske ska träffa Minna ikväll också :)

Åh, den här låten är så bra; Don't mess with cupid, otis redding! 

Tjao my bella's


Bikini

Bikini   Jag tycker den här bikinin från La redout är fin. Kan ju vara kul och ha en svart, har nog aldrig haft det! Den här var så bra för man kan fixa överdelen precis hur man vill.



Snyggt i sommar

Snyggt i sommarTänk va snyggt i sommar när man är brun och snygg. Väldigt fräsht! Funderar på att inte köpa den här också? Smakråd ?


Den här ska jag köpa, eller?

Söt        Tyckte den var så söt, ska jag beställa den ? behöver verkligen en kofta, som är lite finare och tänkte att den här kunde passa. men osäker på storlek. Men jag vill ha den, haha!


Onsdag

Sitter i datasalen nu. Har engelska men jag och isabelle är redan klara, hha som vanligt! ;) skoja.  Nu sitter vi och lyssar på våra poddar. Och läser bloggar. idag ska jag vara i skolan till typ fyra. Och sen ska jag hem till mig och fortsätta plugg. Med I och M. Vi måste göra klart våran power point presentaion till redovisningen imorgon!

Igår var första dagen i skolan, väldigt trött sen på kvällen efter ha vart på handbollen. Ramlade jättekonstigt, haha så har jättestora blåmärken nu!

ikväll ska jag bara ta det lungt och mysa, ska köpa semlor och gotta mig med. Sak fråga om vi inte kan äta tacos också, så himla sugen!

Nu måste jag fortsätta här! Issa är så hetsig!

Tjao my bella's

Måndag

Nu är det måndag. Idag är det träninng och sen måsye jag läsa ut min bok tills imorgon. usch usch., Imorgon börjar skolan. jag fattar inte hur jag kommer kunna gå upp. 

Igår var jag med molly och Mickan, vi var på narnia, sjukt bra! Satt typ helt spänd! Haha, ne men bästa filmen på länge iaf!

Nu ska jag gå ut med hunden!

Tjao my bella's



Söndag

Nu är det söndag och bara två dagar kvar tills skolan börjar! Hemskt, jag orkar inte ens tänka på det. Så skönt med lov och man kan sova ut varje dag. Förstår inte hur jag kommer orka gå upp halv sju varje morgon när jag går upp klockan ett nu. =/ haha aja jag tror I och M känner lika så jag är nog inte ensam.

Idag vaknade jag ca 12 sen har jag ätit frukost och tittat lite på tv. Isag tror jag att jag ska på bio med mamma, hon vill så gärna se just like heaven. Men det kommer säkert inte bli så för hon måste hinna jobba klart och så.

Lyssnar på lite musik från ipoden, ett bra köp. lyssnar på det nästan hela tiden :)

Nu ska jag ringa M och I ,. Tjao my balla's

Tråkigaste kvällen

Alla är så tråkiga. Tråkigaste kvällen. Issa kom igen, det är ju perfekt hemma hos dig!
Men aja, får väl sitta här hemma själv och ensam! GUD VA TRÅKIGT!

Hej hej

Idag har jag vart på sminkkurs på mac. Det var jättebra. Tog en festsminkning med sotade ögon. det vart fint men inget man kan ha en vanlig veckodag precis. Väldigt starka färger. men det var ändå snyggt. Köpte massa fint smink, lite ögonskuggor, rouge, pensel och lite olika. :)

Har äntligen hittat något på rean, en blus-skjorta från acne. Mörkgrön, och lite fluffig eller vad man ska säga. Tyvärr var det bara 30% så den var inte överdrivet billig. Det är det jag ångrara för det är svårt att ha den typ i skolan och så, och det är det jag behöver lite tjocktröjor osv. Så nu får jag spara lite... och se om jag hittar något bra. Tycker allt är så tråkigt just nu bara, alltså alla kläder. men men. hmm var den verkligen fin skjortan? =/

Vart med Molly och isabelle idag. Ska träffa dom lite senare tror jag och typ samla ihop några och titta på film. i hope so.

Ska snart äta skagenröra och massa gott :) hungrig är jag. precis som I. hahaha

Ska ringa I och M nu. Tjao my bella's.


Fredag

Kom precis hem, vart i city och vart på nk-rean. Det var hur mycket folk som helst ocvh alla va helt stressade. så det var svårt att hitta någotr för allt låg huller om buller. Så jag hittade inget jag ville ha tyvärr. Sen var vi pch åt. Gott gott.

Nu är Isabelle hos mig. Hon ligger och läser i min säng. och vi lyssnar på massa bra musik. Har köpt en nyu sladd så jag kan koppla in ipoden i stereon. Musik är så himal bra. haha ne man jag älskar musik!

Vi ska äta jättegod mat , mums. Hoppas issa gillar detg för hon är ju väldigt kräsen. haha. men vi ska äta löjrom oc smaskigt. Sen massa kött, haha. Fader är och köper lite gott, läsk osv.

Min hund luktar gott nu, eller hur I? helt in love. Issa ska sova här. mys. M;imna kommer sen också. fast hon får ligga på golvet.

Tjao my bella's.- NU ÄR DET TERRA ISSA SOM GÄLLER! HAHAHAHAH

hemma

nu är jag hemma i sthlm igen.Planet landade runt nio i morse och då var jag ganska så trött, somnade halv tre i natt och vat tvungen att gå upp halv fem igen. haha det var så himla jobbigt och jag har aldrig åkt i ett sånt oskönt plan. usch.

Sen åkte jag direkt hem till Isabelle, är adam och Minna var. Sen hade vi en slapp dag och mest p´ratade och åt god mat. mysigt. Gulliga personer dom där tre :) Vi åt en god thairätt som vi gjorde reseptet till helt själva. det vart faktiskr jättegott som tur var.

Snart ska jag nog gå och lägga mig. har ju som sagt bara sovit i två timmar i natt. Imorgon ska jag också orka upp till Nk rean som börjar klockan tolv. Ska dit med Mamma och Minna. Kanske träffar Åsanisse och Issa dr också om man har tur. Kanske vi går på cafe eller äter någonstans efter! om jag inte har helt fel.

Vi hörs imroogn. Hoppas jag kan skriva i min blogg imorgon att jag fått något nytt att sätta i garderoben!

Tjao my bella's

Adresser

Vet inte riktigt vad det är förnågra men jag hittade dom på en annan hemsida. innehåller någ oliak saker som smink kläder osv.  Mest sätter jag in dom för jag ska komma ihåg dom. För hinner inte titta på dom nu.

www.Sephora.com 

www.nordstrom.com

www.Holtrenfrew.com

www.HQhair.com

Dom kanske är jättedåliga men men.

Taste, Något jag måste köpa mig!

Taste

Det här sminket måste jag verklige skaffa mig. Så roligt, allt är ätbart och luktar jättegott! Plus att det är fint!
Sminket är Jessica Simpsons egna.  Självklart finns det inte i Sverige, som alltid är efter.


Toppen

Toppen Min favorit parfym, lukatar så gott!

Benefit

BenefitDen här pennan verkar toppen. Något jag verkligen skulle behöva.


Bästa!

Poem!


JAG GILLAR att fiska! särskillt aborre! Dom är så goa att ta på! så lena och saftiga! Jag säger bara till alla aborrar och mackgrillen ka´n också lyssna om den vill, NI är bäst! Mitt liv!


Av Minna och Michaela

haha den här skrev jag och Minna för hundra år senda. Vilken humor.


promenad

har just vart ute med hunden socks, gullig stor hund. Värsta kompisar, fjäskat in mig lite och gett honom mat under bordet, höhö.

Lucas är så himla snygg, i One three hill, eller hur det stavas. elelr hur Minno ?
 
Nu mpste jag säga att jag saknar dom där hemma, känns lite ensamt här, inte van att inte träffa I och M på så länge.

Snart ska vi åka och tända ljus på graven, sen så ska vi ha värsta mys kvällen med film och massa gott!

haha satt lösnaglar på mormor idag, hon vart riktigt tjusig!

Nu ska jag gå.

Tjao my bella's

Onsdag

Idag vaknade jag klockan ett, så himla skönt eftersom jag var tvungen att gå upp klockan 08.00 dagen därpå. Sen när jag låg och sträckte mig kom min söta mamma och gav mig en tidning, godis och chips som hon hade vart och köpt till mig :)

Nu har jag precis ätit frukost och tittat på Jessica och Nick.

Idag skulle vi åka skidor, undra hur det blir med det. Kánske blir skoter istället, hoppas!

Imorgon ska vi åka hem, tråkigt.

Nu ska jag gå och se vad mormor och dom andra gör.

Tjao my bella's

.

har precis tittar på lite Tv, gud så trött jag är.

Kiruna



.

Kom hem för inte så länge sedan, vart på begravning. Så hemskt, usch, klarade knappt av det. Fattar inte att hon är borta. Kändes konstigt när man tittade på kistan och tänkte att där ligger hon, död. kommer sakna henne!

Nu är vi hemma och snart ska vi äta pizza, inte för att jag är sugen men men.

Snart ska vi åka till Carola, have a talk.

Hoppas Minna ringer ikväll! have to talk with her. S ska också ringa. <3

Idag kom min ipod nano, yes! Ska hem och ladda ner låtar när jag kommer på torsdag.

på torsdag kommer jag hem, klcokan 09.00. på lördag ska jag vara med moll :D mysigt! 

Tjao my bella's 



Back

Nu är jag tillbaka. Köpte mig en skjorta,  vit., helt okej faktiskt. Jag förstår inte att det kan vara så himla kallt här uppe i kiruna, hela jag frös tilll is när jag gick ut genom dörren. När man andades kändes det som om man fick is ner i hela halsen, läskigt läskigt. Mina skor är heller inte så bra att ha här, mina fötter frös till is såfort jag gick ut. huja va kallt. Stan är inte så himla rolig här, inte så många affärer. men men. mysigt.

Snart ska jag laga tacos, självklart var det jag som valde. Haha eller hur minna?

Är så himla seg idag.

Men en fråga till dig Isabelle, kan inte du köpa det där av Jessica simpson till mig i New York ? vora så himla snällt, hihi. Lät så himla roligt, ätbart och allt, haha. vad var det för hemsida vi varinne och tittade på när vi såg det? hmm... just det, självkalrt får du pengar av mig!

Lust och åka utomlands till värmen och bada och bli brun. Hoppas det blir Usa i sommar, om robin ska på den där hockey uttagningen? utomlands ska vi iaf åka! Och kusinerna ska också följa med tror jag.

mycket  man kan skriva när man inte har så mycket att göra, men tråkigt för andra att läsa för m,an skriver bara skit, som sofia gör i sin, haha ;)

Ska gå och gosa med mormor, har hyrt en film vi ska se på sen också. tomorrow it's burial.

Tjaoi.              my bella's


Kiruna

Nu sitter jag i kiruna i mormor och morfars hus. Det är massa massa snö och massa minus, så man får sätta på sig mycket nu, ska till stan och äta och köpa en skjorta till begravningen imorgon.

GOTT NYTTÅR, måste jag säga för jag har inte hunnt vara inne. Nyår var riktigt lyckat, hade hur kul som helst. Sofia hade fest och det kom massa folk. Issa och minna och sofia var ju extra gulliga, haha! Längtar tillbaka...  Det var tur att det blev så bra för först trodde vi att det ionte alls skulle bli lyckat, men det blev ju det! :) tack för vi fick ha det hos dig sofia!

kanske man får åka skoter ikväll? hoppas, har en egen som jag får åka p, så himla kul. Isabelle och Minna nu borde vara med och åka, haha! Undra om man får se en lapp? Det kryllar väl sånna i stan.

Mormor spelar folkmusik i hela huset. Inte så värst bra men men. Ska gå och föna håret nu och sminka mig.

Tjao my bella's