Tränad och klar

Kom precis hem frpn träningen, har ätit och nu ska jag hoppa in i duschen. Minna kommer hit snart :D

Under hur vi bestämmer att göra ikväll? hmm.

aja.

Michaela.


Love it

Fredag och allt är great! Så skönt. Fast nackdelen är att jag är så trött efter en jobbig vecka med massa plugg så nu sitter jag framför Tv:en och slappar. Men snart blir jag piggare och roligare. Skulle in till stan men nja, var inte rikgti sugen. Haha.

Snart kommer min vän Minna hit. Sen har jag träning och sen ska vi träffas igen och eventuellty gå på festen? Hur det nu blir, sofy?

Ska gå upp till mamma och ge förslaget att vi ska åka och äta thai innan min träning? Hon kommer säkert  bli glad, hihi.

Just det, nu fick jag panik när jag kom på att min foundation är slut. Jag har den från biotherm / sense matte som är världens bästa, ett tips som jag ska ge till alla. Måste köpa den imorgon.
 

Michaela.


Imorgon FREDAG!

Torsdag är min älsklings dag, man vet att det är fredag imorgon och man har massa roligt att se fram imot plus att torsdag är nästan helt läxfri.

Idag var jag lite med Douglas, sen åklte jag in till stan med Sofia där vi gick på en jättemysig restaurang, typ den godaste pizzan jag någonsoin ätit! :D Sen åkte vi till en affär som sofia sa var bra, men visade sig vara motsatsen. Nu är jag hemma och ska snart ta ett bad, tog ett igår med men vadå, men det är det skönaste som finns och bara ligga och lyssan på musik! hihi.

Har tittar på sofies mode, och nu är det efterlyst, fattar inte att det finns så sjuka äckligfa människor. usch.

Just det, rolig sak, min brorsa har fått en egen bil idag :) woho. då kan han skjutsa mig och mina kompisar!

Nu ska jag gå.

Michaela. Imorgon är det myhs med Minna!

Eftermiddag med Isabelle

Idag har jag varit med Isablle, vi har pluggat So, och pratat om massa kul! Hihi. Nu ska jag snart ta ett bad och läsa lite so, yes yes! Igår träffade vi killarna från malta, så kul! Vill träffa dom igen snart! GOD NYHET. Lina från malta kommer ner hit på påsklovet och ska bo hos oss! Längtar! Igår hade jag macth, vi vann:) Jaja. nu ska jag hoppa i badet! Ciao.

My favorite

Måndag, usch inte min favorit. Hade höga förhoppningar på att denna vecka skulle bli rolig och lungn, men nej nej. Visade sig att vi ska ha ett stort och jättesvårt So:prov på torsdag,yes! Så nu måste man plugga måde imorgon och på onsdag all day long. Idag var jag i stan med Isabelle och tog en fika, mys. Sen träffade jag mamma och vi hade mysigt och gick runt i affärer. Köpte lite kläder :) Två toppar, halsband, strumpbyxor, sjal och underpants. Sen har jag läst klart två böcker och nu ska jag läsa lite so innan jag somnar och dör! Imorgon ska vi träffa två gulliga killar från gbg som jag och Isabelle träffade i Malta, ska bli trevligt :) Michaela.

Söndag, no.

Söndag och jag sitter i mitt rum efter en snabb tur i stan med Molly. Jag köpte ett par söta skor från vagabond, de var blårandgia med en röd rosett. Igår var jag i stan med molly, sedan fikades det med Storm, så kul och träffa honom igen :) snart vill jag fika med dom med dig också Issa? Mycekt roligare. Idag var det tänkt att vi skulle ha fiulmkväll vi flicks men alla verkar trötta, så¨det blir nog inte av. Nu ska jag sätta på mig myskläder och hitta på nått kul. Michaela

Lördag

Nu är jag hemma, vart och spelat match tidigare, vi vann! Sen kom Molly hem till mig och vi satt oss ute på altanen och tog oss en lunch, mysigt och så himla härligt med vårsolen som verkligen värmer. Nu har vi gjort iordning oss och vi ska in till stan en snabbis och fika och jag ska försöka hitta ett par skor. För första gången i år har jag satt på mig min vårjacka, känns bra.

Nu kom min brorsa in i rummet och glor. skoja.

Igår var jag med douglas, albin och david, sen var jag med Issa och Minna på fest :D Trevligt!

Nu måste jag kila.

Ciao.

Onsdag

Idag har det vart en jobbig dag, eller tråkig skoldag. Sen blev det mys hemma hos Isabelle, vi åt god paste med pesto och massaaa melon! Mums så gott! Sen åkte jag på träning, vilken var den jobbigaste ever! Fy usch, jag har helt ont i kroppen och  när jag går skakar mina ben, yes!

Imorgon är det hemgång till I igen då det är Sofies mode, haha det är ju alltid lika kul.

Nu är det O.C på Tv, världens bästa pogram. Sen är det en lång skön dusch, sen krypa ner i sängen, så skönt. Min kropp döööör!

Ciao!

Måndag, solig och vårig

Idag var det måndag igen, huhu! Idag var det en ganska solig dag och det var mpnga som har börjat med sina vårjackor, tänkte om jag kanske också ska det imorgon? hmm. får se om det är varmt nog. Igår var jag hemma hos Isabelle, jag hade hyrt en film och köpt jättegod glass som vi gottade oss med för att göra kvällen lite roligare. Önskar att allt vore som vanligt, och I var lika glad som alltid! Man är fortfarande nere :( Idag var jag och åt thai med Molly, sen var det träning och har precis kommit hem. Nu ska jag äta god god middag, så hungrig efter träningen! haha, och nej jag är inget fetto. Sen är det prison break, sen är det läsa shoo bre som gäller. Ciao.

Sunday

Söndag, är som vanligt en tråkig och sorgsen dag. Igår var det inte så lyckat heller men ibland är det så och hoppas det snart blir bra!

Nu ska jag snart äta fruksot och fixa lite och senare är det match, känner mig inte så taggad men men. Sen ska jag åka hem till Isabelle.

aja. Ciao.

Lördag

Kom precis hem efter ha vart i stan med Isabelle, Douglas och david, vi va på ett cafe som hette 7-knop som faktiskt var mysigt. Sen träffade jag Molly i slussen, som var bra eftersom hennes familj ska äta middag hos oss :D Imorse var det mys, vi åt fruksot och hade slappmorgon jag och Isabelle, mysigt att hon sov här! Haha fast stackars henne inatt då jag slog henne och skrek massa saker :S Nu ska jag fixa lite och jagoch M ska titta på date-movie och så! :) Sen är det fest som gäller. Ciao.

Fredag, yes!

Har precis kommit hem till Isabelle, vi har vart i stan. Först klippte jag mig på toni & guy, blev faktiskt väldigt nöjd! :D Bild kommer! Sen gick jag vidare till cafe där jag träffade Isabelle, Minna, Adam, jacke och Sofia. Det var trevligt, och jag är glad! Isabelle min söta vän köpte en fin kjol med en stor rosett på, nice!

Nu ska vi bara hämta lite saker till I eftersom hon ska sova at my place inatt, eftersom jag är ensam hemma! :) förmodligen blir det fest senare men innan ska vi ha mys hemma hos mig med middag och massssaa kul!

Ciao.

.

Sitter i soffan och tittar på en jättebra film, ibland kan jag inte förstå hur korkade vissa människor är?

Nu är jag entligen klar med min uppsats, så skönt.

Ska snart fixa fram lite kläder tills imorgon och sen gå och lägga mig i min sköna säng.

Ciao.

Stan med M

Idag var jag i stan med Molly efter skolan, var inte så pigg på det men sen så gav jag mig. Det var iaf kul, molly hittade ett par jättefina skor och jag hittade en jacka plus två shorts + kilklackskorna som jag vill ha. Bilder kommer sen kasnek. Jag blev iaf helt kär i dessa plagg!! Sen åt vid god Libanesisk mat och sen nu är jag hemma och måste göra massa plugg, no-uppsatsen ska vara klar 24.00 + hemkunskapsläxor! =/ Imorgon ska det bli massa kul! Jag ska klippa mig tex ;D igår var jag och molly väldigt hurtiga, vi SPRANG en hel MIL. Efter det var man trött och så stolt, haha. Men det gäller och hålla formen! Ciao.

Onsdag

Kom hem för ett tag sen, ätit lite mellanmål och nu ska jag börja med den stora uppsatsen som ska vara klar imorgon som jag inte ens har börjat med, yes! Idag var det nationella prov i engelska, skönt och ha det gjort verkligen! Nu längtar jag så efter helgen! Är helt slut efter allt. Imorgon ska jag vara med Molly, kul! Nu ska jag börja plugga. usch jag orkar inte. höhö ciao

Ny vecka

Måndag, usch usch.

Sitter nu hos Minna, vi har pluggat matte. Hoppas det går bra imorgon. Men vi är verkligen inte klara utan nu ska jag hem eftrsom Minna har träning sen så blir det mer plugg, yes!

Just det, nu är deras utbyggnad klar, blev jättefint!

Jag får ångest när jag tänker på vad som väntar mig denna vecka. Tänk om man ändå vore liten igen och kunde leva utan några som helst jobbiga saker, bara leva och vara glad hela tiden! Vilken dröm. haha.

Nu ska jag gå.

Ciao.

Sommar sommar

Härligt

- Snart kommer man ligga där och sola. Usch vad jag längtar till sommaren! Allt är så himla mycket roligare då tycker jag. Kroatioen snart med familjen + kusinerna, så kul!

Mums

Nu väntar jag på en god chokladkaka som ligger i ungnen. Kom hem för ett tag sen, spelat match, långt hemifrån.

Idag är jag verkligen trött, när jag duschat och satt påmig myskläder så somnade jag på 3 sek när jag la mig i sängen. Nu har jag precis ätit och ska snart titta lite på Tv och till sist börja plugga lite matte som verkligen behövs.

Igår var det mys hemma hos familjen mellstöms eftersom vi var bjudna där på middag. Sen kom rasmuz och vi hyrde film och så. Gick inte på festen eftersom jag skulle upp 7 idag.

Jag har hittat en väldigt fin väska och blus från mango + en jacka  som jag ska kolla in och sen köpa, vem vet.

Tråkigt inlägg, men hade inget att göra.

Ciao.


Söndag

Nu är det söndag. Den värsta dagen på veckan för man vet att imorgon börjar en jobbig vecka med massa nya prov. Sitter vid bordet för snart ska jag åka iväg och spela match. Sen när jag kommer hem ska jag plugga massa matte.

Nu ska jag gå. ojoj.

ciao.

Lördag






- Lördag och jag sitter och läser min nya Elle i slappkläderna som jag inte hunnit läsa förens idag. Tog en bild på mina nya skor som jag var tvungen att köpa även fast våren är långt borta. Har även en ny parfym som pappa kom hem med, nya hugo boss, luktar faktiskt väldigt gott, tack pappa!

Lördag

Ja jag vet, usch jag är jättedplig på att skriva den här veckan.

Igår så var det så skönt, veckan efter massa jobbiga prov. Efter skolan åkte vi in till stan för att äta och ta oss en fika några stycken. Sen blev det att jag köpte en kofta också, grå med ljusrosa ränder, ganska söt spec till jeans och kjol.

Sen va det handboll, sen kom Isabelle hem till mig och vi pratade lite och hade mys. Så kul och se dig igen efter du vart sjuk i hundra år. Sen pkkte vi till jonas, sen sov vi hos Adam.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska iaf lägga mig i ett skönt bad och ha litet eget spa, haha.

Brownies på 7-eleven är de godaste! spec på natten.

Isabelle ring mig om du ser detta.

Ciao.

Söndag

Igår var det fest hos Mimmi, det var trevligt. Fin dans vi gjorde också! Sen gick jag och M hem till mig och kollade på Stockholm Boogie, jättebra! Så kul och träffa M igen.

Imorse vart det mys med frukost framför Tv:en med O.C och Desperate housewives.

Snart ska jag fixa lite grejer och sen så blir det nog att bara ta det lungt. Molly ska till Rasmuz, fun :)

Ska hoppa in i duschen.

Ciao.


Härligt!

                           Härligt!

- En underbar vecka med min fina vän Minna! Hade så kul! Tiderna framför brasan med en stor varm choklad med grädde, allt kul i backarna tex när vi gör bort oss och blir förföljda. Och våra kvällar, fick ihop en del roliga filmer! Haha. En resa som jag aldrig kommer glömma! ;D


En vecka i backen

Nu har jag kommit hem efter en jätterolig vecka i ramund med familjen de la brosse! Vart riktigt kul, vissa dagar lite kallt så det vart måånga timmar framför brasan i värmestugan! Mysigt! tack för en underbar resa!

Snart kommer Molly hit, kanske blir fest. Längtar efter att träffa henne nu.

Snart träffar jag I och S också :D Och på m åndag fyller Isabelle år! Kul kul.

Nu ska jag packa upp och fixa lite. Måste ta en dusch också!

Ciao.