en tränande Isabelle

hm, issa ligger på mattan här brevid mog och tränar. Hon börjar känna sig hotad av mig! mohahaha! Men vem är inte det! ;)

Just det...

Just det, imorgon ska jag köpa dom fina skorna på Top shop! :D Längtar!

Torsdag

Nu är jag hemma hos Isabelle och vi har precis ätit och pluggat till hemkunskapsprovet, känns verkligeninte bra kommer inte klara detta för jag fattar noll och det är det tråkigaste jag någonsion läst om!

idag har jag vart och köpt nytt skidset; skidor + pjäxor + stavar. Så roligt och ha nya verkligen! Dom ska det åkas på om nu två dagar :)

Imorgon är det mkt som händer, först skola. sen träning med I och A sen stan och fixa lite saker inför resan m.m. Sedan är det middag hos E förhoppningsvis sedan måste jag packa packa! :D längtar tills imorgon verkligen, förutom till det äckliga provet som vi är sämst på, haha.

Nu ska vi fixa oss och göra det sista.

Ciao.

Onsdag

En jobbig dag och när jag kom hem råkade jag somna och vaknade sen klockan 19.00 igen. Så det blev lite tajt med allt jag skulle hunnit med.

Nu är jag äntligen klar! :D

Nu ska jag fixa lite och ta något gott och dricka.

Ciao.

Michaela

Min vecka kommer se ut så här; 

 * Onsdag; Plugga till prov och sedan O.C kväll.
* Torsdag; Plugga till prov, hyra skidor m.m
* Fredag; Träna, packa, fika och troligen fest + tjejmiddag.
* Lördag; RAMUS, here we come. Med Minna, skiddags! Yes!
* Söndag; Jag åker skidor hela hela dagen och resten av nästa vecka.

Sen är det LOV, så underbart skönt! Så efterlängtat och nu är jag så skidsugen. Kommer åka och ha mys varje dag med M. Jag längtar!

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar här.

Ciao.

Tisdag kväll

                                                                                               

- Det här blev det jag gjorde ikväll. Läste veckorevyn, slappade i mitt rum och tog kort på lite nytt jag köpt. Så kul, hade inget att göra nu så jag tog lite kort.

Ciao.

Swedish

Nu är det svenska lektion och vi håller på och skriver någon svenska uppgift om boken möss och människor.

Igår så blev det inte så mkt plugg för mig eftersom när jag skulle skriva so:n när jag tittade på prison break så somnade jag på 3 sek. Så igår somnade jag 21.25, rekord för mig.

Jag är jättehungrig, jag hann inte äta någon frukost imorse eftersom jag bara hade 20 minuter på mig vilekt innebär att jag är jätteful idag. oh no.

Nu ska jag sätta på ipoden och vänta tills Lisen kommer och läser min text.

Ciao.

Ny vecka

Ny vecka och det är alltså måndag. En hemsk vecka får mig bara att säga pust och stön! Jag orkar inte! Vi har typ tre prov och massa, och förra veckan så var jag sjuk så jag måste plus det göra ett störigt hemprov i SO så jag har som fyra prov. Sedan måste jag gå på alla handbollsträningar för nästa vecka är jag borta så jag kommer inte ha en enda ledig dag fram tills på lördag.

Idag var jag med Minna, vi had some fun! Haha vi kommer nog få det bästa idrottspasset! yes! mysigt när du sov här igår! Haha jag har aldrig skrttat så mycket! Rrrrrraaarrr! HAHA

Så var min underbara kompis Molly och köpte min blus jag hade lagt undan bara för min skull och utan mig och ensam! Hur söt och snäll får man vara? Tack, tack tack. Du var verkligen inte tvungen! :)  Nu har jag köpt den och ska köpa den andra också. Ska inte på sidan  nu och beställa!

Nu måste jag göra hemprovet i So sen är det Prison brek då jag ska slappa och äta något gott!

Imorgon väntar det värsta! Haha.

Ciao.

Söndag med fika och shopping

Idag är det söndag. och igår var det lördag då vi va på en fest.

Vi sov hemma hos I och sen vid 12 pkte jag och minna in till stan för minna skulle jobba och jag fika med my dear friend Molly. Vi satt i några timmar och pratade om massa kul sen gick vi vidare och jag köpte en väst och la undan en jättesöt blus som jag ska köpa imorgon.

Ikväll ska jag plugga lite och sen kommer älskade Minna och sover över :D mysigt!

Ciao.

Så fina

Jag har hittat ett par jättesöta skor på top shop verkligen. De är kilklack och så är det som går över och runt foten i blå randigt tyg. De måste jag köpa och ha till sommaren. åå jag vill ha dom nu!

Hittade ingen bild men ni får förmodligen se dom när jag köpt dom.

Ciao.

Lördag

Idag är det lördag. Och idag vill vi ha en fest men svårare fixat än gjort. Nu sitter jag i mitt rum och jag ska nu gå ta ett bad. Har målat naglarna och sen ska jag nog göra lite so om jag hinner.

Sen ska jag nog träffa Isabelle och Minnis :) 

Sitter och pratar med Josphine på internet, idag har man inte lust och bara sitta hemma med några kompisar och titta på film eller något.

Ciao.

Fredag

yes, idag kunde jag gå till skolan, en lättnad fktiskt. Men jag var väldigt kontig och helt skrattig eftersom jag vart hemma hela veckan utan att umgås med någon så jag uppfattades nog som väldigt jobbig!

Efter skolan åkte jag till stan med Isabelle, vi tittade lite och så. Jag hittade inget jag blev så intresserad av och jag glömde titta på skor.

nu ringer det. måste svara. Det var min faster.

Ikväll skulle det bli fest men den blev tyvärr inställd så nu undrar jag vad som ska hända?

Ciao.


Oh no.

Är hemma idag med för jag är inte helt frisk än. Känner mig tung i kroppen, sådär som man gör när man ställer sig upp, skulle nog inte klarar av att gå i skolan. Jag är så himla stressad för allt nu, har missat massa i skolan som jag måste ta igen på något vis, nu är liksom alla klara med sina hemprov så nu kmr jag  få sitta själv och jobba med det en vecka liksom. =/

Igår var min värsta dag i mitt liv då jag gjorde mitt livs svåraste val, jag har fortfarande ingen aning om vart jag vill gå någonstans så det spelade ingen roll om jag tog nacka sam utland eller värmdö sam ekonomi först. Det slutade med att jag valde sam utland ör just då för tillfället så kännde jag på något vis att den linjen passade mig lite lite bättre. Men jag får som sagt ändra mig sen den 13 april igen eller när det var.

Idag är det dans i dieselverkstaden och jag ndrar om jag hinner bli frisk så jag kan gå på den? Hoppas ör jag har inte lust och missa allt kul! =/

Nu måste jag gå upp och fixa lite.

Ciao.

Till sommaren

      
   

- Här är lite som jag beställt, man måste ju börja ladda inför sommaren. Haha.


Hjälp, gymnasium val och skoldans!

Ångest är det ändå jag har när jag sitter här hemma och inte kan göra någonting! Idag skulle vi lära oss massa olika sorters dans i skolan vilket inte jag kunde göra eftersom jag är sjuk. Imorgon ska vi dansa till en "orkester" enligt lärarna i diselverkastaden och jag kan inte ens dansa, man ska sätta på sig typ en klänning eller kjol. I var också sjuk idag så det lär ju bli vi som blir ett dansade par, haha! Det värsta med denna dag är GYMNASIUMVALET! Jag har inte ens bestämmt mig vart jag vill gå, och jag måste göra det nu! Så nu måste alla ge mig tips, NACKA SAM UTLAND? eller VÄRMDÖ SAM/SAM ? Nu ska jag gå och stressa vidare. Ciao

Sjuk och hungrig

Ligger i sängen och har precis vaknat. Hatar verkligen och vara sjuk! Förra natten var den västa jag varit med om, vaknade varje timme och mådde hur hemskt som helst, och går dagens dag var heller ingen dröm precis, hade 40 graders feber och sprängande huvudvärk och förkylning, yes!

Nu är det tredje dagen jag är sjuk och det känns härligt att man vet hur mycket man missar, hemprovet och massa! usch hatar skolan, det blev inte direkt bättre när Douglas sa att frågorna var "cp jävla svåra"!

Igår var det alla hjärtans dag och den var hemsk, kännde mig helt ensam och bortglömd! Haha.

Det värsta med att vara så här sjuk är att man inte har någon matlust alls, det ända jag är sugen på är melon och loka men det är inte så mättande.

Nej, nu ska jag sluta tjata om att jag är sjuk och allt som är jobbigt.

Ciao.

Pinsamt

Haha pinsamt att Jacob läser min blogg! Och nu ska han välja vilken han tycker är bäst mellan min isssa minnas och sofias. Jag blir arg om han inte väljer min, haha skoja!

Jag laddar ner massa bra filmer! Haha min och issas smak på filmer om man säger så! men det tar ett tag tills dom är klara.

Ciao.

Trött, trött

Ligger i sängen med datorn i famnen, solen skiner och det är jättehärligt ute! Känns som om man skulle bli helt pigg om man gick ut men jag orkar inte plus att det är iskallt, får nöja mig med att titta ut!

Just det, får inte glömma att ringa min tränare och doktorn idag!

Blacky ligger vid mina fötter och ser söt ut, ska snart ge honom en stor kram!

gud, jag är helt varm och febrig!

Måste göra några läxor också om jag orkar.

Ciao.

Michaela

Michaela

Dessa saker ska jag bli bättre på, vilket jag slarvar med eftersom jag inte hinner!

Vårda huden:

-
Använda ansiktsmask en gång i vecka.
- Skrubba/ peela en gång i veckan.
- Smörja in kroppen, vilket jag aldrig orkar göra.

Håret:

- Göra hårinpackning en gång i veckan.
- Gå och klippa mig oftare.
- Sluta föna och använda hårspray varje dag.

Haha, jo nu ska jag bli bättre på det här. Men hinner inte alltid, plus att sista punkten kommer jag verkligen inte kunna hålla, är beroende av hårspray eftersom volym är något man vill ha. Haha, det här är saker som jag inte kommer hålla, sånna här saker hinner bara perfekta människor med.


.




Shorts

Shorts
- åh, vill ha dessa. Så hiomla söta.


Söt

                                                                     Söt
- Den här tycker jag är väldigt söt, vitt blir väldigt snyggt när man är brun. Ska nog beställa denna. Den kanske inte är världens finaste men det är bra och ha några att välja mellan.


Måndag, måndag

Kom precis hem från skolan, kunde inte vara kvar för det visade sig att jag hade 38 graders feber, yes! Har också väldigt ont i huvudet så nu ligger jag i min säng och bloggar och äter godis. Så typsikt att jag ska bli sjuk nu när jag har hur mycket som helst i skolan, hemprov och massa! Usch. Jag akasnek borde förstått att jag skulle vara sjuk idag med eftersom jag låg och hade feber hela dagen igår!

Det var ett tag sen jag skrev. I lördags så var jag med massa folk hemma hos Jacob! Väldigt kul! Haha åkte pulka och massa.

Nu ska jag titta lite på Tv.

Ciao my bella's.


Lördag!

Kom hem för ett tag sedan, har spelat match, det blev lika! Hmm det var nog min sämsta macth ever! =/

Igår var jag i stan med några och fikade, träffade Storm och Pigge, trevligt trevligt! Länge sen!

Sen va jag med molly ett tag och lagade thaimat, haha och sen tittade vi på bandymatch och sen åkte jag hem till issa och var där med några. M var tråkigt trött! Skoja! Hon säger att jag är trött utav mig? hm jo!

Idag ska jag vara med Minna, vi ska nog in till stan och fika med några om vi lyckas. Måste säga att ibland hatar jag att bo här! Usch så tråkigt! Ne nu måste jag rycka upp mig! Låter som om jag vill dö, haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig!

Ciao my bella's.



I know you think your hot!

                           I know
                                                    Jag var tvungen att klippa bort mig själv på sidan!


Molly

Du ska vara med mig ihelgen annars är du dum! Ok? haha :)

Varmt bad

Kom hem för inte så länga sedan. Idag har vi haft tre timmars långt nationellt prov, mys. Sedan hade vi vanlig skoladag vilket var väldiogt konstigt, man brukar få va ledig efter.

Sitter i mitt rum och läser vecko revyn och dricker en god loka. Smultron/Lime, mums! Ska snart ta ett bad och sedan titta på O.C som jag spelade in igår eftersom jag inte hann titta.

Usch, jag har ont i hela kroppen och typ blåmärken efter gårdagens fys! Tänk om man ändå kunde gå på spa och få massage!

Igår såg jag en blus med volanger som var väldigt söt och en skjorta med volanger som jag tror jag ska inskaffa. Volanger är väldigt sött. Jag har börjat fundera på vad jag ska köpa för vårjacka och har faktiskt nästan bestämmt mig. Har en trench coat som jag köpte i våras som jag forfarande kan ha, kind of nice. Den är vit med silverknappar från marco polo. Kan sätta ut en bild sen, om jag orkar.

Imorgon måste jag åka till stan och leta efter skor, så trött på dom jag använder nu.

Ciao my bella's.

Usch


Nu är jag hemma efter en dag i skolan. Mysig dag, hm disikerade hjärtan, det var väl sådör mysigt och eftersom Minna sofia och Isabelle var så fega så fick jag stå och gräva i hjärtat själv, schysst! Fegisar haha. Usch det var riktigt riktigt äckligt och lukten ska man inte ens tala om. Men nog om det!

Lyssanr lite på musik. Ska göra spanskan och sedan kl 20.00 är det träning. Ska tydligen vara en väldigt hård fys, yes!

klockan 21.00 är det O.C, men tyvärr kommer jag missa lite pågrund av träningen men får spela in.

imorgon är det nationella prov, nej! Är lite nervös. Ska köpa mig lite gott att ha med mig, ska sitta i hela 3 timmar i rad utan någon rast alls. Hoppas verkligen jag inte får hjärnsläpp!

Nu ska jag gå och fixa lite!

Just det, jag åt thaimat idag, mums!

Ciao my bella's.

                                 Usch
                                                                    Så här såg det ut på den trevliga lektionen!

.



Mums.

                              Myskvällen

- Så här såg det ut i söndags när jag och Minna skulle gotta oss, senare var även Molly med. Här ser ni våra absoluta favoriter, inte bara onyttiga saker, haha. Mysigt var det! 




Vänner!

Idag har jag tillbringat massa timmar framför tv:en med mina vänner och tittat på vänner!

Min dag har sett ut så här:

Först vaknar jag´, före alla andra, typiskt. Går ner till datorn och bloogar då jag får reda på att issabelle har kommit hem och ringer henne fort som tusan! Sedan går jag upp till mollys rum där hon och minna sover och snarkar, skriker och hoppar och gör så de vaknar men lyckas bara få upp molly. Sedan går vi till köket och gör oss en frukost. Sedan drar vi av Minnas täcke och sätter på hög musik, hur mycket krävs det för att få denna människa att gå upp? Yes, vi lyckas och sedan sätter vi oss framför tv:en och äter frukost och tittar på vänner. Vilket blev ett antal timmar! 

Sedan  Hjälper vi Mollys mamma med hennes korvar, vilket visar sig vara massa golv, förstår inte hur jag kunnde misstolka det så! Sedan blir det en lång promenad , välidugt härligt faktiskt haha. Sen så åkte vi iväg och krockade med solväggen! haha minna du fattar?

Nu är jag hemma hos mig med Molly, vi har ätit tacos.

Jättekonstigt blogginlägg, vet inte varför jag skrev det. Men men!

Ciao my bella's.

Morgon

Nu sitter jag hemma hos molly framför datorn tills minna och  molly ska vakna. Sådär kul och dom vägrar gå upp. funderar på om jag ska börja duscha och så nu och sen pka hem, har träning i eftermiddag och så.

Har precis pratat med I i telefonen, hon är hemma nu, kul :) Hon har shoppat fina saker, vilket jagf visste att hon skulle gjort!

Men nu ska jag gå upp och hoppa på M och M så de vaknar.

Ciao my bella's.

Filmkväll

Ikväll blir det filmkväll med M och M hemma hos Molly. Vi har hhyrt filmen sex, love and lies. Haha hoppas den är bra, ska  vara en romantisk komedi.

Jag måste skaffa mig en ny parfym. Hm, och undrar vilken jag vill ha. undra om det har kommit in någon ny god? Hoppas! Får åka in i veckan och titta. fast innan det måste jag titta efter skor. Nu är mina helt utslitna och fula, måste verkligen ha ett par nya. Men då är frågan vad jag vill ha för skor!

Men nu ska vi springa till bussen,  innan det ska jag bara snygga till mig lite.

Ciao my bella's.

Minna

Minna kom nyss hem till mig, mys! haha men tyvärr så hade jag råkat somna om så jag log och sov när hon knackade på dörren! haha., Men undra vad vi ska göra ? kanske träffa Josephine lite senare.

Men Minnis din get. Älsakr dig!

.



 


Lördag

Nu är det underbara lördag. Då det ska hända massa kul, men nja det såtr still. Inget kul som skja hända ikväll vad jag vet! Men något blir det :)

Igår var det bara massa massa mys med vännerna. hade O.C kväll, så otroligt bra., Men kan itne sljuta titta! Och ja Molly, jag vet att du tycker det är bra. Erkänn? Haha.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fresh! Har precis ätit en otroligt god semla, blev lite förvånad!

Ciao.


Underbara Fredag!

Nu äntligen är det fredag, sitter nu hemma hos molly ocvh väntar på att hon ska duscha klart.

Idag var vi på espresso house och fikade lite. Mysigt. träffade en tjej från malta, himla söt tjej. kanske ska träffa dom imorgon :) who knows.

ikväll , hm vad ska hända? Ingen aning, men ska iaf vara med M.

ciao my bella's!


Hjälp

Nu är det bara några dagar kvar tills vi ska välja gymnasium! vad ska jag välja? Helt stressad. Men har gjort två val nu, men dom kommer nog ändras snart för är så osäker på vart jag vill gå.

Ge mig tips tips tips!

Ciao my bella's.

Thai

Kom nyss hem efter ha vart och ätit thaimat! Mums. Nu ska jag göra lite läxor. har lite feber =/ hoppas jag kan gå till skolan imorgon!

Ciao my bella's.

Skolan

Står i datasalen och lyssnar på en störd kille som skriker! Janne skrek nyss att han skulle döda honom, haha bra janne!

Igår var det O.C, och hur bra var inte det ? älsakr det! Det bästa pogrammet ever! Marissa är verkligen hur söt som helst, och hur snygg är inte seth? Heting.

idag fick man reda på lite news, FY!  Vad är deras problem? Hate them. Verkligen inget annat att bry sig om. Haha, ne men jag blir så irriterad. =/

Är fortfarande sjuk, men steg upp och gick till skolan ändå. Känner mig lite hängig och krasslig så får nog bli direkt hem efter skolan idag.

Ciao my bella's.


Malta 05

Malta 05 - I och Jag i malta sommaren 05. Jag längttar verkligen tillbaka! Så himla kul och så många härliga människor man träffade där. Idag på lunchen satt jag S och J ( två av mina andra kompisar som också var där i sommras) och pratade om allt man gjorde! Tänk om man ändå vore där nu! en dröm!


BB

Big brother har börjat nu igen, Absolut inget jag tittar på men råkade få fram kanalen när jag tittade på Tv, då var det första avsnittet som var på gång. Ser då en tjej i klädd i styora svarta kläder, ser sen vem det är och ringer I direkt! Hon sm vi känner, eller lite haha hon minkade oss på Mac på nk. Undrar varför hon erbjuder sig att vara med i ett sånt pogram så trevlig och snäll och normal som hon verkade vara! =/ 

Menar inte att alla som är med i BB är konstiga, men för det mesta iaf!

Ciao my bella's. 

Curls rock

Let the Curls rock- Den här är väldigt bra. Ger fina lockar och volym! Josephine, tänkte till dig, borde prova nu när du ska klippa dig, det blir jättefint med den här! Ska nog inskaffa en sån här!


Avensjuk!

Isabelle är i New york, oj va avis jag är! Jag vill med vara i en storstad och shoppa loss och bara leva lite lyx, bo på hotell och bara ha semester! Något jag verkligen skulle behöva!

Jag och M har ibland små diskutioner om att man låängtar så till sommaren och våren, och gud ja vad jag längtar! Vem vill leva i det här slasket och allt grått? Man känner sig helt nere och tråkig! Tänk när det är varm ute och man kan gå i kjol och bli brun! Sola och bada och äta glass! Mhh så härligt!

Dags att klippa mig igen, slitet hår är det vad jag har. Ajaj. Någon som vet någon bra sida med frisyrer?

Ska titta om jag hittar någon bra sida, Ciao my bella's.